Fast shipping
Bezig met laden...

Glenfiddich

Filteren  
Categorie  
Leeftijd  
Prijs  
Drink je graag whisky en geniet je het meest van een whisky uit Schotland? Glenfiddich is al generaties lang in handen van William Grant & Sons. De whisky wordt vaak gegeven als cadeau, maar is ook heerlijk om zelf te bezitten. Ontdek ons volledige aanbod en bestel vandaag nog!

Wat is Glenfiddich?

Glenfiddich is 's werelds bekendste Single Malt Scotch whisky. Op eerste kerstdag in 1887 stroomde er voor het eerst Glenfiddich uit de distilleerketels. Intussen is de Schotse distilleerderij vijf generaties verder en wordt het bedrijf nog steeds gerund door familie van de oprichter. William Grant streefde ernaar om het beste glas whisky van de vallei te maken. Dan begrijp je direct waarom Glenfiddich de meest onderscheiden Single Malt Scotch Whisky ter wereld is.

Welke smaak heeft Glenfiddich en hoe drink je het?

De smaak van Glenfiddich is afhankelijk van welke soort whisky je aanschaft. Het aanbod is divers en dus zijn er allerlei mogelijkheden op het gebied van smaak. Het is de moeite waard om een en ander te proberen. Heb je nog nooit Glenfiddich gedronken? Start dan sowieso met Glenfiddich 12 years.

Glenfiddich is op verschillende manieren te drinken. Veel mensen kiezen ervoor om de whisky puur te nuttigen. Laat de drank altijd flink je mond rondgaan zodat je alle smaakpapillen optimaal benut. Eventueel kan je er wat water naast drinken of Glenfiddich tot je nemen met een klontje ijs in het glas.

Welke soorten Glenfiddich zijn er?

Er zijn verschillende whisky's die Glenfiddich aanbiedt. Zo heb je bijvoorbeeld de klassieker Glenfiddich 12 Years. Dat is een uitstekende manier om de stijl van dit whiskymerk te leren kennen. Hij wordt gezien als een allemansvriend vanwege de uiteenlopende smaakinvloeden.

Iets steviger? Vind je weg omhoog met de Glenfiddich 15 years en de Glenfiddich 18 years. Met de Glenfiddich 15 years kies je voor een whisky die 15 jaar heeft gerijpt op bourbon en Olorossy sherryvaten. Het is dan ook een diepe en krachtige whisky.

De Glenfiddich 18 years is een rijke en volle whisky. Hij is gemaakt voor de kenner en staat bekend vanwege de verleidelijke aroma's.

Waarom je Glenfiddich bestelt bij Drankenwereld

Glenfiddich koop je het liefst bij een specialist. Daarom zit je bij Drankenwereld helemaal goed. Iedere bestelling die je bij ons doet levert voordelen op:

- Je kiest uit een ruim assortiment whisky's tegen betaalbare prijzen.
- Je bent altijd zeker van een snelle verzending: vóór 15:00 uur bestelt, heb je vaak morgen al in huis.
- Er is altijd uitgebreide keuze uit de mooiste dranken.

We hebben veel vaste klanten vanwege een uitstekende service. Daarnaast is de persoonlijke touch die we geven hét visitekaartje van ons bedrijf. Kortom: Glenfiddich bestel je in onze webwinkel!