Bezig met laden...

Grey Goose

Wil je iemand een premium vodka cadeau doen? Met Grey Goose kies je voor een bijzondere sterke drank, een statussymbool onder de sterke dranken. Deze vodka is heerlijk van smaak en draagt bij aan een onvergetelijke avond. Ontdek ons unieke en ruime aanbod aan Grey Goose-producten.
Filteren  
Categorie  
  1. Vodka
  2. Grey Goose
Prijs  

Wat is Grey Goose en hoe is het ontstaan?

Grey Goose is afkomstig uit West-Frankrijk en verschijnt in 1997 op de markt. De Franse vodka wordt vervaardigd in het hart van de prestigieuze Cognacstreek. Deze sterke drank beschikt over twee belangrijke ingrediënten: wintertarwe afkomstig uit Picardy en bronwater uit Gensac. Grey Goose wordt maar liefst vijf keer gedestilleerd en dit zorgt voor een unieke smaaksensatie. Dit maakt de Grey Goose tot een bijzondere premium Franse vodka!

Welke smaak heeft Grey Goose en hoe drink je het?

Grey Goose is uitzonderlijk zacht en vol van smaak. Deze vodka staat dan ook bekend om de verfijnde smaak en een veelomvattend karakter. Grey Goose vodka drink je bij voorkeur puur. De sterke drank is ook te combineren met wat ijsblokjes en een schijfje limoen. Jongeren mengen Grey Goose graag met sinaasappelsap of Red Bull. Er zijn ook mensen die Grey Goose mixen met Coca-Cola, 7UP en Fanta. Uiteraard beslis jij hoe je Grey Goose het liefst drinkt.

Wat is het aanbod Grey Goose vodka bij Drankenwereld?

Zoek je een mooie fles Grey Goose om cadeau te doen aan een liefhebber van vodka? Wij hebben ook voor jou een geschikte fles in het assortiment:

- Grey Goose 6l is de grootste fles van het Franse merk Grey Goose. De zuivere en kristalheldere vodka is heerlijk van smaak en komt bij allerlei gelegenheden goed van pas.
- Grey Goose 1l is een Frans product van uitzonderlijke kwaliteit met een alcoholpercentage van 40 procent. Deze fles mag niet ontbreken in je drankcollectie, maar is ook zeker geschikt om weg te geven.

Ben je benieuwd naar nog meer flessen sterke drank naast de Grey Goose 6l en de Grey Goose 1l? Bekijk vooral het aanbod op de website en selecteer een sterke drank naar keuze.

Waarom je Grey Goose bestelt in onze groothandel

Een fles Grey Goose vodka heeft een luxe uitstraling. Het design is mooi vormgegeven en dit maakt het nog interessanter om een fles cadeau te doen! Daarnaast profiteer je bij ons van veel drankenkennis en daarom kan je altijd rekenen op een goed advies. Vanaf twaalf flessen sterke drank bezorgen we gratis. Bestel je vóór 15:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis. Dankzij een uitstekende service en persoonlijke touch komen heel wat klanten voor al hun aankopen bij ons terug.