Fast shipping
Bezig met laden...

MM Antverpia

Filteren  
Categorie  
Soort  
Smaak  
Prijs  
MM Antverpia is een merk dat uniek is in zijn soort. Het werd opgericht door voetballer Toby Alderweireld met de bedoeling om de grootheid van Antwerpen te vangen in een fles, ter ere van de rijke geschiedenis, cultuur en sfeer van de stad. Dit doen ze door hoogwaardige dranken te creëren die perfect zijn voor elk feestelijk moment, uiteraard met Antwerpen als grote inspiratiebron.

Het aanbod van MM Antverpia

MM Antverpia heeft momenteel drie monumentale kwaliteitsdranken in het assortiment.

Gin 1501: Een gouden Gin ter ere van de Gouden Eeuw van Antwerpen

De Gin 1501 is een gouden gin die de Gouden Eeuw van Antwerpen viert, waarin de stad uitgroeide tot het handelscentrum van Europa. De gin is perfect gedistilleerd en doordrenkt met grapefruit en specerijen, wat resulteert in een volle en zachte uitgebalanceerde smaak.

Amaretto 1905: Een elegante en verfijnde amaretto De Amaretto 1905 is een elegante en verfijnde amaretto ter ere van het Centraal Station van Antwerpen, het kloppend hart van de stad waar ruim 10 jaar lang aan gebouwd werd. De drank is gemaakt van 100% amandelen en heeft een subtiele balans van smaken. Het ambachtelijke proces waarmee deze amaretto geproduceerd wordt zorgt ervoor dat de smaken puur en gedetailleerd zijn en dat amandelen echt smaak krijgen.

Pastis 1794: Een Pastis die een revolutionaire smaakervaring brengt De Pastis 1794 is een pastis die bedoeld is om een Franse revolutie te veroorzaken op de smaakpapillen en staat voor het begin van de moderne tijd. De drank is gemaakt door een blend van kruiden en anijs, die zorgvuldig en individueel worden toegevoegd. Hierdoor ontstaat een zachte smaak van de Provence en een zijdeachtige textuur.

Een unieke drank in smaak en beleving Als je op zoek bent naar een drank die uniek is in smaak en die de sfeer van Antwerpen ademt, dan is MM Antverpia kopen een uitstekende keuze. Of je nu kiest voor de Gin 1501, de Amaretto 1905 of de Pastis 1794, je bent zeker van een drank die bijzonder is in elk opzicht.

Dat geldt ook zeker voor de fles van de MM Antverpia-collectie. Deze zijn namelijk geïnspireerd door het historische Centraal Station van Antwerpen, dat bekend staat als een van de mooiste treinstations ter wereld. Net als dit treinstation straalt de fles elegantie, klasse en vakmanschap uit. Door een fles MM Antverpia te bestellen haal je dus letterlijk en figuurlijk een stukje Antwerpen in huis.

MM Antverpia kopen op drankenwereld.be

MM Antverpia is te bestellen op drankenwereld.be, waar je het meteen ook een uitgebreid en divers aanbod exclusieve producten terug kan vinden. Drankenwereld.be beschikt over een uitgebreid assortiment van de mooiste dranken en biedt uitstekende service met een persoonlijke touch. Bovendien hanteren we een snelle verzending. Wanneer je op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.