Bezig met laden...

Jägermeister

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Jagermeister Game Card Pack 70cl
  Jagermeister Game Card Pack 70cl
  € 26,50
 2. Jagermeister Green Shot Promo Snaps
  Jagermeister Green Shot Promo Snaps
  € 59,90
 3. Jagermeister BierPull Promo Snaps
  Jagermeister BierPull Promo Snaps
  € 59,90
 4. Jagermeister BierPul Promotion
  Jagermeister BierPul Promotion
  € 26,95
 5. Jagermeister House Party Shotjes Deal
  Jagermeister House Party Shotjes Deal
  € 55,00
 6. Jagermeister White Shot Promo Snaps
  Jagermeister White Shot Promo Snaps
  € 59,90
 7. Jagermeister Dream Combination
  Jagermeister Dream Combination
  € 65,00
 8. Jagermeister Manifest 50 cl Likeur
  Jagermeister Manifest 50 cl Likeur
  € 28,50
 9. Jagermeister Mini Meisters 2cl Pak 9 Stuks
  Jagermeister Mini Meisters 2cl Pak 9 Stuks
  € 12,80
 10. Jagermeister Tap Machine 1 Bottle Reserve
  Jagermeister Tap Machine 1 Bottle Reserve
  € 285,00
per pagina
De naam Jägermeister heb je ongetwijfeld weleens horen vallen en misschien drink je het zelf ook wel. Het is een Duits meesterwerk met een speciaal recept. Ontdek ons volledige aanbod!

Wat is Jägermeister en wat is de oorsprong?

Jägermeister is een Duits kruidenbitter en heeft een alcoholpercentage van 35 procent. Hij wordt vervaardigd in Wolfenbüttel en heeft een complexe combinatie smaken. Dit varieert van zoet, bitter, fruitig en kruidig tot aromatisch. Dit geldt ook voor de Jägermeister Mini Meisters, Jägermeister Tap Machine en Jägermeister Cold Brew. Het recept van deze drank is afkomstig van jager Curt Mast. De drank is van oorsprong een toost op de geest van de jagers, maar wordt tegenwoordig vooral gedronken als feestdrank.

Welke smaak heeft Jägermeister en hoe drink je het?

Een Jägermeister onderscheidt zich door een mix aan allerlei smaken. Ieder ingrediënt is even belangrijk en geen detail wordt over het hoofd gezien. Er zit dan ook veel precisie in het maken van iedere Jägermeister. Je drinkt Jägermeister gekoeld en puur of je kiest voor een mix van bijvoorbeeld sinaasappelsap of Coca-Cola. Hoe zit dat eigenlijk met Jägermeister Mini Meisters, Jägermeister Tap Machine en Jägermeister Cold Brew, wat maakt deze dranken zo speciaal? We leggen het uit in de volgende alinea.

Welke soorten Jägermeister zijn er op de markt?

Hoewel Jägermeister een specifieke smaak heeft, is er een mooi aanbod aan varianten in deze productlijn. We lichten ze graag toe:

- Jägermeister Mini Meisters: de Jägermeister Mini Meisters is het miniflesje van Jägermeister. De Jägermeister Mini Meisters is een echte kruidenbitter en ideaal voor een feestje.
- Jägermeister Tap Machine: de Jägermeister Tap Machine is superhandig, want je beschikt altijd over één fles extra als buffer. Een goede reden om voor je horecazaak te kiezen voor de Jägermeister Tap Machine.
- Jägermeister Cold Brew: de Jägermeister Cold Brew is een klassieke Jägermeister en heeft sterke aroma's van cacao en chocolade. Dit maakt de Jägermeister Cold Brew tot een ideale feestdrank. Nodig familie en vrienden uit voor een onvergetelijke tijd.

Waarom je Jägermeister bestelt bij Drankenwereld

Wil je Jägermeister Mini Meisters, Jägermeister Tap Machine of Jägermeister Cold Brew bestellen? Dit doe je natuurlijk bij Drankenwereld. Iedere aankoop in onze webwinkel levert je voordelen op:

- Je profiteert van exclusieve en zeldzame dranken, waaronder Jägermeister.
- Iedere bestelling die je vóór 15:00 uur doet, gaat dezelfde dag nog met de post mee.
- Je hebt een uitgebreide keuze uit een divers aanbod dranken.
- Je geniet te allen tijde van een uitstekende service door ons team.
Kortom: bestel Jägermeister Mini Meisters, Jägermeister Tap Machine of Jägermeister Cold Brew bij Drankenwereld en maak kennis met onze voordelen.