Bezig met laden...

Hennessy

Hou je wel van een mysterieus drankje en gaat je voorkeur uit naar een unieke cognac? Met Hennessy kies je voor een prestigieuze cognac afkomstig uit Frankrijk.

Dankzij Hennessy cognac geniet je van Frans vakmanschap op z'n best. Maak kennis met dit uniek staaltje vakmanschap en droom na de maaltijd weg bij een heerlijk glas Hennessy. Drankenwereld heeft allerlei soorten cognac in het drankenassortiment, waaronder die van Hennessy.

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wat is Hennessy?

Hennessy is een lichte, goudkleurige cognac en ontstaat door witte wijn te distilleren. De Hennessy cognacdistilleerderij is in 1765 opgericht door Richard Hennessy, een Ierse legerofficier die diende in het leger van de Franse Lodewijk XV. Deze innovatieve ondernemer en ervaren reiziger was dé grondlegger van Hennessy cognac en wordt alom geroemd vanwege zijn visie en continue verbeterdrang. De naam cognac verwijst overigens naar de Franse plaats Cognac, omdat de drank enkel in deze streek rond de stad gedestilleerd mag worden.

Welke smaak heeft Hennessy cognac?

Hennessy is een karakteristieke en tijdloze cognac. Hennessy cognac heeft tweeënhalf jaar gerijpt op houten vaten en is zacht en fruitig van smaak. Behalve fruit keren ook hout en specerijen terug in iedere cognac. Het alcoholpercentage van Hennessy bedraagt minimaal veertig procent. Wil je Hennessy kopen? Drankenwereld heeft allerlei flessen Hennessy cognac in de collectie. Behalve de meer betaalbare cognacs heb je bij ons ook de keuze uit de zeer exclusieve Hennessy Paradis Cognac, een verfijnde en zeer stijlvolle cognac. Deze fles cognac wordt beschouwd als een van de beste cognacs ter wereld.

Wat zijn de voordelen van Hennessy?

Met Hennessy kies je voor een hoogwaardige cognac die wordt gecreëerd door het distilleren en rijpen van brandewijn. De uiteindelijke kleur en smaak van Hennessy cognac worden bepaald door de leeftijd en het type vat. Luxe en verfijning, dat is typerend voor een Hennessy cognac. Om die reden wordt deze cognac veel geserveerd in exclusieve bars en restaurants. Je geniet dus altijd van een absolute topper die je nergens anders aantreft!

Hierom Hennessy bestellen bij Drankenwereld

Wil je Hennessy kopen bij een drankengroothandel? Bij Drankenwereld kies je uit een zeldzaam en zeer exclusief assortiment sterke drank. We staan voor een uitstekende service en voorzien iedere aankoop van een persoonlijke touch. Bovendien profiteer je bij ons van een snelle levering, want iedere bestelling die je vóór 15:00 uur doet, wordt dezelfde dag nog verzonden. Kortom: Hennessy bestellen doe je vanzelfsprekend in onze webshop!