Bezig met laden...

Don Papa Rum

Filteren  
Categorie  
Soort  
Smaak  
Merk  
Leeftijd  
Prijs  

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Ben je een groot liefhebber van rum? Dan word je ongetwijfeld blij van het merk Don Papa. Je vindt een ruime collectie Don Papa in onze webshop!

Wat is Don Papa rum?

De Filipijnen staan bekend om de productie van hoogwaardige rum, en daar is het merk Don Papa een levend voorbeeld van. Het merk is al actief sinds het einde van de 19e eeuw. Op het Filipijnse eiland Negros groeide ontzettend veel suikerriet, en dat vonden de Spanjaarden zeer aantrekkelijk.

Ze namen het eiland over, maar de lokale held Papa Isio wist de Spanjaarden weg te jagen en zo kreeg Negros zijn onafhankelijkheid terug. De lokale held Papa werd alom geprezen en vervolgens inspireerde hij het merk. De producten van dit merk worden tegenwoordig wereldwijd verkocht.

Het verhaal van Don Papa rum

De ontstaansgeschiedenis van de heerlijke rum is al prachtig, maar tegelijkertijd heeft Don Papa rum ook een unieke kracht. Aan de smaak van de rum merk je duidelijk het vakmanschap van de Filipijnse bevolking. De rum staat bekend om zijn rijke en intense smaak. Dit komt omdat de rum gemaakt is van heerlijke suikerrieten en vervolgens is gerijpt in eiken vaten. De rum heeft een zachte en romige smaak, maar je proeft daarnaast ook honing, karamel en eikenhout.

Geniet van Don Papa rum

Don Papa rum kan je drinken tijdens verschillende gelegenheden. Misschien ben je binnenkort jarig en vier je een groot feest? Dan kun je deze rum gezamenlijk met je vrienden drinken. De rum is niet alleen een genot voor je smaakpapillen, maar tegelijkertijd lopen de gesprekken dankzij Don Papa rum ook soepeler. Heb je een prachtige tuin en is het lekker weer? Geniet dan van je prachtige tuin met een heerlijk glas Don Papa rum. Pak er een mooi boek bij of ga even praten met vrienden en familie.

Je kunt natuurlijk zelf genieten van de rum, maar het is tegelijkertijd ook een leuk cadeau. Is je beste vriend binnenkort jarig en vind je het lastig om een origineel cadeau te geven? Met een prachtige fles Don Papa rum geef je hem dan een origineel cadeau.

Koop Don Papa rum in onze webshop

In onze webshop verkopen wij verschillende soorten rum van het merk Don Papa. Wil je een relatief kleine fles kopen? Ga dan voor Don Papa rum mini. Wil je samen met vrienden van een heerlijke fles genieten? Koop dan een fles met een inhoud van 70 centiliter. We hebben een speciaal filtersysteem, zodat je gericht kunt zoeken naar een fles rum die bij je wensen past.