• gratis verzending vanaf €100,- *
 • meest unieke assortiment
 • snelle verzending
 • drankenkennis
 

Over Drankenwereld

Drankenwereld, zoveel meer dan een webshop

Ontstaan vanuit een ontembare fascinatie voor gedistilleerde dranken is Drankenwereld een logische realisatie. Boris Wassenaar is de ondernemer achter Drankenwereld die na de hotelschool het horecaleven indook. Eerst als projectleider bij cateringbedrijven en daarna in de bediening bij verschillende gastronomische restaurants. Na meer dan 10 jaar horeca-ervaring volgde er 6 jaar als vakleerkracht in verschillende hotelscholen. Door het bezoeken van whiskyfestivals groeide een mooie collectie single malt whisky’s en ontstond het idee om een webshop te starten in sterke dranken.

Katja Wassenaar zorgt tegenwoordig bij Drankenwereld voor de foto’s op de website, beheert de mailing en staat in de winkel voor u klaar waar we een beeld geven waar Drankenwereld voor staat. U kan hier ruiken en proeven van verschillende dranken en zo nieuwe dingen ontdekken. Drankenwereld bestaat bijna 4 jaar en is met een gevarieerd aanbod inmiddels een vaste waarde op het internet.

Constant zijn wij onze website aan het optimaliseren om het gebruiksgemak voor onze klanten te verbeteren. Voor professionele klanten hanteren wij scherpere tarieven: contacteer ons voor de voorwaarden via het contactformulier. Wij blijven zoeken naar nieuwe dranken om ons aanbod zo origineel mogelijk te houden. Omdat wij hoofdzakelijk verzenden, proberen wij zoveel mogelijk te recycleren om onze ecologische voetafdruk te beperken. Wij verpakken uw flessen met de grootste liefde en verzenden gratis vanaf € 100.

"You never get a second chance to make a first impression".

Slainte mhath

Boris Wassenaar

 • 9
  Ervaring:

  De bestelling verloopt heel vlot. Had glazen besteld waren zeer goed ingepakt. Ben heel tevreden.

  (Geplaatst op: 2017-04-26 19:47:25)
 • 10
  Ervaring:

  Ik ben zeer positief verrast door de snelle internationale levering. Het ontvangen product was uitermate deskundig verpakt en de grootste verrassing was nog dat het product in positieve zin afweek van het plaatje. Er zat namelijk een bijzonder mooie harde koffer om heen, in plaats van een karton zoals op het plaatje.

  , Maastricht (Geplaatst op: 2017-04-24 11:38:50)
 • 8
  Ervaring:

  Correcte afhandeling!

  , Vlamertinge (Geplaatst op: 2017-04-22 12:28:46)
 • 9
  Ervaring:

  Voor 15:00 bestelling geplaatst, volgende dag al binnen en dat vanuit België naar Nederland. Super dus!!

  , Nieuwe Tonge (Geplaatst op: 2017-04-18 14:38:05)
Lees alle reviews op Kiyoh.be »
Blog

Crystal Head Rolling Stone Vodka

Crystal Head Rolling Stone Vodka

Unlearn tasteless. Relearn taste.

Iordanov Vodka

Iordanov Vodka

Only for winners