Mezcal Koch San Baltazar Maguey Espadin is een mezcal met fruitige tonen, zoet en een lichte kokossmaak; gevolgd door tonen van kruiden en specerijen. De meest verspreide maguey, voorouder van tequila blauwe maguey en henequen. Een heerlijke mezcal die met liefde en vakkennis wordt gemaakt in Oaxaca. Gemaakt van 100% Espadin in de regio San Baltazar Guelavila door Pedro Hernández. Men stook in een dubbele klassieke alambiek. Mezcal uit de regio Oaxaca, gedistilleerd in San Baltazar, het is een zoete, fruitige mezcal met een vleugje kokossmaak. Mezcal Koch wordt geproduceerd door een coöperatie van verschillende families van mezcalero's in verschillende gemeenschappen in de staat Oaxaca. Koch belicht ambachtelijke productietechnieken die een eerlijke en duurzame aanpak voor producenten bevorderen.
Land | Mexico |
---|---|
Merk | Koch |
Soort | Mezcal |
Inhoud | 70 cl |
Alcoholpercentage | 46,98 |
Schrijf uw eigen review