Bezig met laden...

Le Guaite di Noemi Valpolicella Ripasso 2010 DOC Rode WIjn

€ 39,25
  •  Snelle verzendingVoor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden
  •  Zeer divers aanbodVeel exclusieve en zeldzame items
  •  Groot assortimentUitgebreide keuze uit de mooiste dranken
  •  Veel vaste klantenWij staan voor uitstekende service en een persoonlijke touch
  • VEILIG AFREKENEN MET OA

Anderen bekeken ook

Le Guaite di Noemi Valpolicella Ripasso is een unieke Italiaanse rode wijn. Soepel en verleidelijk, met een aantrekkelijke sappigheid en een optimale zuurgraad en openhartige tonen van rijp rood fruit, kruiden, balsamico, chocolade, tertiaire parfums. Past perfect bij culinaire gerechten, zoals gestoofde potjes, steaks, kaas, vlees van wild. De druiven worden eind september geoogst en drogen gedurende 1 maand. Na het ontdoen van de pitten en takjes gaat men persen en volgt een cryo maceratie en gisting op gecontroleerde temperatuur met gekweekte gisten en gelijktijdige malolactische. De tweede gisting wordt met de most van de Amarone overgoten en gedecanteerd in een stalen tank, gevolgd door rijping in Franse eiken barriques van een tweede passage voor ongeveer 36 maanden en na het bottelen. Na de botteling volgt een veroudering van 24 maanden in de flessen opslag. Druivensoorten: Corvina 35%, Rondinella 20%, Corvinone 35%, other grapes 10% (Oseletta, Croatina).
Le Guaite di Noemi Valpolicella Superiore is een rode DOC wijn uit Italië. Soepele en verleidelijk smaak, met een aantrekkelijke optimale zuurgraad en open qua tonen van rijp fruit en kruiden. Boeket tonen van rijpe kersen, blauwe bessen, rode bessen, zwarte pruim, gras, violet. Perfct bij culinaire gerechten met lamsvlees, zoals pasta, risotto, rosbief, harde en middel-zachte kazen. De druiven worden geoogst in het midden van september, deze druiven drogen voor de volledige oogst gedurende 1 maand, deze worden afgerist, persen, cryo maceratie, gisting op gecontroleerde temperatuur met gekweekte gisten en gelijktijdig malolactisch, gevolgd door rijping in de tweede passage van de Franse eik over 36 maanden en na het bottelen nog 24 maanden rijping op fles. Gebruikte druiven soorten: Corvina 35%, Rondinella 20%, Corvinone 35%, andere druiven 10% (Oseletta, Croatina).
Eigenschappen
LandItalië
SoortRode Wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage15,5%
Jaartal2010
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Le Guaite di Noemi Valpolicella Ripasso is een unieke Italiaanse rode wijn. Soepel en verleidelijk, met een aantrekkelijke sappigheid en een optimale zuurgraad en openhartige tonen van rijp rood fruit, kruiden, balsamico, chocolade, tertiaire parfums. Past perfect bij culinaire gerechten, zoals gestoofde potjes, steaks, kaas, vlees van wild. De druiven worden eind september geoogst en drogen gedurende 1 maand. Na het ontdoen van de pitten en takjes gaat men persen en volgt een cryo maceratie en gisting op gecontroleerde temperatuur met gekweekte gisten en gelijktijdige malolactische. De tweede gisting wordt met de most van de Amarone overgoten en gedecanteerd in een stalen tank, gevolgd door rijping in Franse eiken barriques van een tweede passage voor ongeveer 36 maanden en na het bottelen. Na de botteling volgt een veroudering van 24 maanden in de flessen opslag. Druivensoorten: Corvina 35%, Rondinella 20%, Corvinone 35%, other grapes 10% (Oseletta, Croatina).
Blog Posts (3)
Le Guaite di Noemi Valpolicella Superiore is een rode DOC wijn uit Italië. Soepele en verleidelijk smaak, met een aantrekkelijke optimale zuurgraad en open qua tonen van rijp fruit en kruiden. Boeket tonen van rijpe kersen, blauwe bessen, rode bessen, zwarte pruim, gras, violet. Perfct bij culinaire gerechten met lamsvlees, zoals pasta, risotto, rosbief, harde en middel-zachte kazen. De druiven worden geoogst in het midden van september, deze druiven drogen voor de volledige oogst gedurende 1 maand, deze worden afgerist, persen, cryo maceratie, gisting op gecontroleerde temperatuur met gekweekte gisten en gelijktijdig malolactisch, gevolgd door rijping in de tweede passage van de Franse eik over 36 maanden en na het bottelen nog 24 maanden rijping op fles. Gebruikte druiven soorten: Corvina 35%, Rondinella 20%, Corvinone 35%, andere druiven 10% (Oseletta, Croatina).
Eigenschappen
LandItalië
SoortRode Wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage15,5%
Jaartal2010
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan