• gratis verzending vanaf €100,- *
  • meest unieke assortiment
  • snelle verzending
  • drankenkennis
 

Website & auction

Dr@nkenwereld blijft innoveren

Omdat wij de totaalbeleving van aankopen bij Drankenwereld willen bevorderen hebben we besloten een veiling functie te integreren in onze webshop. Concreet wil dit zeggen dat wij voor de meeste producten vanaf € 100 de mogelijkheid voorzien om een bod uit te brengen.

Omdat wij in bepaalde merken uitzonderlijk veel verschillende flessen in ons assortiment hebben uit vervlogen tijden willen we u als trouwe klant de kans geven om deze te bemachtigen. Van zodra u bent ingelogd kunt u uw bod uitbrengen. Er zal enkel gereageerd worden op serieuze biedingen als er een mogelijkheid bestaat op een verkoop waarbij beide partijen zich goed voelen. Als u een fles zeker wilt hebben koopt u deze gewoon aan de vraagprijs.

Vooral in de categorie single malt whisky hebben wij enkele merken met prachtige flessen met een hoog collectors gehalte. Vaak gaat het om gesigneerde flessen, waar er maar één fles van op voorraad is. Kijk zeker eens bij Jura, Kilchoman of Ardbeg whisky. Maar even goed bij onze selectie Cognac, Rum, Mezcal en Vodka staan enkele engeltjes.

Wat u ook met de fles nadien doet, weet dat u ze niet mee naar de hemel kan nemen en dat fijne spirits gemaakt werden om met vrienden van te genieten!

Slainte


Gin Tonic

Iordanov Vodka

Iordanov Vodka

Only for winners