• gratis verzending vanaf €100,- *
  • meest unieke assortiment
  • snelle verzending
  • drankenkennis
 

Dr@nkenwereld is klaar voor de Feestdagen!

Dr@nkenwereld is klaar voor de Feestdagen!

Drankenwereld bestaat 5 jaar en dat vieren wij met Champage! Met Carlin Brut en Comte Remy de Vallicourt -een blanc de blancs- hebben we twee heerlijke bubbels aan sprankelende prijzen. Koelen en knallen die flessen.

We hebben onze oude liefde weer eens een Boost gegeven:  Ardbeg pakt uit met een prachtige gelimiteerde Warehouse verpakking waarin de oer klasse bak huist: de Ardbeg Ten. Uit Frankrijk selecteerden we D.U.C. whisky met Booba de rapper als gezicht. Een ongezien fruitige en plezierige whisky in een stijlvolle fles die zeker gezien mag worden. De Ieren pakken uit met een 12 jarige Quiet Man ex-bourbon rijping. Geniaal fruitig met zachte vanille en specerijen. Uit Schotland kozen we voor de 12 Jarige geschenkverpakking van Dewar's Giftset: absoluut X-Mas proof en origineel. Je krijgt een sublieme jigger cadeau waarmee je kan doseren als een virtuoos, nu je nog aan die maten houden natuurlijk. Ook een absolute aanrader en een potentieel collector's item is de Tullibardine 'The Murray 2005" . Gepresenteerd in een prachtige verpakking is deze 12 jarige cask strength gerijpt op bourbon vaten een schatje waar best enige druppel water bij mag.  Van Tomatin namen we een leuk assortiment op zodat u aan correcte prijzen kan kiezen voor NAS whisky of de 12 jarige dan wel de 14 jarige met een Port finish.

Een van onze meest originele recente aanwinsten is zonder enige twijfel de Gloriuos Bastard. Een plezierige release van Asta Morris die 'per ongeluk' werd overgezet op een verkeerd ex Gin vat. Wij weten toevallig welke Speyside Single Malt dit is, maar mogen we niet communiceren, bij aankoop kunnen we u wel een hint geven in onze winkel. Het resultaat is intrigerend fris en origineel en zeker aan te raden voor de komende donkere dagen. Gepresenteerd in een ambachtelijk dicht gestikte papieren zak is dit het perfecte cadeau dat zelfs niet meer ingepakt hoeft te worden om onder die boom te plaatsen. Voor mensen die gewoon een leuk en vooral lekker cadeau willen geven selecteerden wij van de Glenfiddich Discovery Box. Deze box huisvest drie jaargangen in 20 cl flessen: de 12, 15 en de 18 jarige. Een Icoon uit de Speysde regio met een reputatie als een huis, geven is leuk, krijgen altijd beter!

Traditiegetrouw pakt Monkey 47 gin uit met zijn jaarlijkse Distillers Cut. Steeds meer gehypet en moeilijker te vinden door de gigantische vraag wereldwijd. Met amper 100 flessen voor de Belgische markt valt te verwachten dat de jacht groot zal zijn gezien velen de collectie volledig willen houden. Wij wisten enkele flessen Monkey 47 Distillers Cut 2017 te pakken te krijgen. Helaas stijgt elk jaar stijgt de prijs sinds Pernod Ricard eigenaar werd van Monkey 47 en ook doordat de vraag veel groter is dan het aanbod.

Met Colonel en LièGin hebben we weer twee leuke gin soorten opgenomen in ons assortiment. De Colonel is een frisse citrus gin die perfect puur gedegusteerd kan worden en de LièGin is een Fruitbom uit Luik. Sloanes pakt uit met een premix Gin en Tonic recept voor de gemakzuchtige Gin drinker. Handig en gemakkelijk: altijd de juiste dosering in de koelkast, soms kan het leven gemakkelijk zijn. Enkele weken geleden viel ons oog op Oorlogsveteraan D-Day gin, onwaarschijnlijk drinkbaar en prachtig gepresenteerd in een geschenkkistje met een oorkonde. Amper op de markt kreeg deze Belg al een prijs op de fles gekleefd, nu is het aan u om deze Belg te ontdekken.

Alsof wij onze wodka lovers in de steek zouden laten hebben we eindelijk Mountain Vodka naar België gekregen. De Vodka van de IJslandse Krachtpatser uit Games of Thrones drinkt tussen zijn 7 dagelijkse maaltijden per dag kennelijk ook een glaasje vodka. Mountain vodka is zachte en licht zoet en fruitig en giet verdacht vlot weg zowel puur als in de mix. Is uw geheugen nog perfect in tact en laat uw korte termijn geheugen u zelden in de steek, dan wordt het hoog tijd dat u Korsenkova vodka uit Finland leert kennen!

Bonzai bestaat 25 jaar. Het legendarische platenlabel van  Christiaan "Fly" Pieters is vandaag de dag levendiger dan ooit tevoren. Met de release van de Bonzai Gin & Bonzai Vodka wordt deze kwart eeuw extra in de bloemetjes gezet. Iets waar België trots op mag zijn! Waan jezelf weer even in vervlogen tijd en drink Bonzai gin of vodka in de mix.

Rum-lovers komen weer aan hun trekken met ons gamma Zacapa rums. Liever een originele verpakking, dan stellen wij u met plezier voor aan onze leuk Pyrat XO Rum boek. Om een leuk verhaal te vertellen heb je geen inhoud nodig, men neme een paar slokjes en late de creatieve geest zijn werk doen. Geniet van het leven, want het duurt maar even...

Wat u ook drinkt, geniet met mate en laat u adviseren in onze winkel!


Gin Tonic

Iordanov Vodka

Iordanov Vodka

Only for winners