• gratis verzending vanaf €100,- *
  • meest unieke assortiment
  • snelle verzending
  • drankenkennis
 

Drankenwereld verhuist niet!

Drankenwereld blijft de online referentie met een gezellige winkel

Na een intense periode vol verandering hebben wij besloten dat Drankenwereld thuis hoort in De Wijngaardstaat 4. Door alle hartverwarmende feedback van vaste klanten en vrienden hebben we ingezien dat verhuizen geen optie is.

De ontwikkelingen aan de site blijven onverminderd door gaan zodat het winkelen op Drankenwereld.be steeds aangenamer wordt. Dankzij onze nieuwe webmaster en hosting partner is de site stabieler dan ooit. Ook het veranderen van boekhouder is een verademing die duidelijk nodig was.

Naast het invoeren van AfterPay -waarbij u pas na ontvangst van de drank betaald- en het kunnen scannen van een QR code met uw smartphone bij de betaalpagina hebben wij nog veel verbeteringen gepland. Dankzij onze nieuwe payment service provider werd de betaalpagina gepersonaliseerd en verlopen de betalingen vlotter en persoonlijker. Onze webmaster werkt momenteel aan de mogelijkheid om met uw Facebook account in te loggen zodat u geen gegevens meer hoeft in te geven. Er komen nog verbeteringen aan: hou de site in de gaten.

Drankenwereld is ondertussen 'geregistreerd entrepoter' houder en zal wereldwijd opzoek blijven gaan naar nieuwe dranken om ze u te kunnen presenteren. De wereld van de dranken blijft vanzelfsprekend constant veranderen en België doet het opvallend goed op internationale cocktail wedstrijden. Dit jaar viert Drankenwereld in november zijn 5 jarige jubileum en dit zal niet onopgemerkt voorbij gaan! More info soon.

De organisatie van Global Spirits Expo heeft voor veel inzichten gezorgd, nieuwe opportuniteiten dienen zich aan en zullen in de toekomst duidelijk worden. Wij hopen al onze klanten te mogen verwelkomen op Global Spirits Expo zodat we samen kunnen klinken op een prachtig event waarbij u ogen en oren tekort zult komen. Met meer dan 105 standhouders, internationale Bartenders, originele foodtrucks en toffe Lifestyle partners beloofd GSE een knaller van formaat te worden. Het wordt prachtig weer waardoor we beide terrassen van San Marco Village volop zullen gebruiken en natuurlijk heeft elke zaal airconditioning.

Naast een rooktent voorzien we ook een damptent en een sigarenbar. Er zijn verschillende demonstraties en om de twee uur zullen internationale Bar mensen hun nieuwste creaties demonstreren in onze cocktailbar. Verschillende nieuwe dranken zullen worden voorgesteld aan het grote publiek tijdens Global Spirits Expo.

Drankenwereld zal als organisator van Global Spirits Expo aanwezig zijn met Sinners gin. Wij verwelkomen jullie graag in een van onze 7 zalen van San Marco Village. We schatten dat er meer dan 2000 soorten sterke dranken zullen worden gepresenteerd op GSE. Naast Gin verwelkomen wij ook veel single malt whisky, vodka, rum, mezcal, tequila, vermouth en cachaca.

Wij kijken uit naar de toekomst en dat kan allen dankzij uw onvoorwaardelijke steun. Daar zijn we u dankbaar voor, laten we er samen op klinken tijdens Global Spirits Expo. Slainte


Crystal Head Rolling Stone Vodka

Crystal Head Rolling Stone Vodka

Unlearn tasteless. Relearn taste.

Iordanov Vodka

Iordanov Vodka

Only for winners