• gratis verzending vanaf €100,- *
  • meest unieke assortiment
  • snelle verzending
  • drankenkennis
 

Copperhead The Gibson Edition

Copperhead The Gibson Edition

The Gibson Edition van Copperhead beloofd een hartige en unieke gin te worden die begin 2018 gelanceerd zal worden. Wilt u bij de eerste zijn om deze unieke gin in huis te hebben, dan kan u nu al bestellen en uw fles reserveren. Van zodra de flessen worden vrijgegeven start Drankenwereld met verzenden.

In samenspraak met bar icoon Marian Beke is deze 'pickled gin' ontwikkeld. Dit zal een perfecte basis zijn voor een bijvoorbeeld een Gibson Martini. Wij verwachten veel van deze vernieuwende gin gezien de vrij ongewone selctie van kruiden en de expertise van Marion Beke. Marion is zonder twijfel een legende in de bar industrie die wereldwijd al verschillende awards op zijn palmares heeft staan. Zijn toonaangevende en vooral innoverende creativiteit in de cocktail scene lijkt grensenloos. Marian Beke heeft een Slovaakse achtergrond en werkt momenteel in de bekroonde Londense speakeasy Nightjar. Hij geeft workshops en opleidingen over de hele wereld voor gevorderde bartenders.

Geselecteerde botanicals voor de Copperhead Gibson Edition zijn onder andere jeneverbessen, kaneel, mosterdzaad, dille, peper, laurier en natuurlijk pickles. Alsof dat nog niet vreemd genoeg is voegt men een 8 jaar oude jenever toe voor de productie van The Gibson edition. Hierdoor ontstaat een prachtige finesse die door de zuurtegraad van de pickles een onverwachte twist geeft. Nu al staat vast dat Copperhead gin hier een nooit eerder vertoonde combinatie zal introduceren waar prachtige cocktail combinaties mee mogelijk zijn. Copperhead The Gibson Edition is een leuke knipoog naar het verleden en wordt gemaakt door en voor cocktailmakers.

The Gibson Edition van Copperhead is wat ons betreft nu al de revelatie voor 2018! Laat dat nieuwe jaar maar komen


Gin Tonic

Iordanov Vodka

Iordanov Vodka

Only for winners