• gratis verzending vanaf €100,- *
  • meest unieke assortiment
  • snelle verzending
  • drankenkennis
 

BelRoy's Spirits & Cocktails

BelRoy's Spirits & Cocktails

Het volledige gamma BelRoy's Spirits & Cocktails vervoegd het assortiment van Drankenwereld en daar zijn we trots op. Gemaakt door en voor bartenders en natuurlijk ook nu voor u. Pak origineel uit bij uw gasten en maakt het uzelf gemakkelijk: Plaats de prébatch cocktail flessen in de koelkast en serveer in een elegant glas en geniet van een cocktail die nauwkeurig gedoseerd werd samengesteld. Daar waar men in de cocktail bar alles 'a la minute' maakt hebben de smaken hier de tijd om zich te vermengen wat resulteert in prachtig uitgebalanceerde cocktail recepten waar over is nagedacht.

De Versper Martini is subtiel zacht en perfect als apéro die verwijst naar Ian Fleming. Zuiver en toegankelijk met een zachte bitter en een frisse insteek, puur op zijn best. De Bartenders van BelRoy's Bijou hebben dit zorgvuldig voorbereid zodat u geniet van een stabiele lekker cocktail. Life can be easy and fine, up to you to see it. Liever iets meer bitterheid gecombineerd met kruiden en zoetheid, dan is de Negroni uit Florence beslist iets voor u. Perfect in verhouding alle smaken zonder dat er één smaak de bovenhand neemt. Gekoeld serveren,  eventueel een partje sinaasappel en genieten maar. Keer op keer hebt u de perfecte dosering bij de hand waardoor er meer tijd rest om te genieten. Staat u open voor een zoetere cocktail met exotische twist dan zal de El Presidente u zeker bekoren: catapulteer jezelf naar de tropen en geniet van tropische aroma's. Ontstaan in de Caribbean tijdens de Prohibition met fijne smaken die onderbouwt zijn met specerijen, een cocktail om te koesteren.

Verder lanceren de bezige bartenders ook een eigen BelRoy's vodka met een uniek eigen karakter. Intense graan aroma's met een zweem van gist en noten. Een vodka met een pittig karakter wat in elk vodka recept voor fijne combinaties zal zorgen. Natuurlijk werd er ook gedacht aan de gin lovers: met BelRoy's gin kiest u voor een pure en stevige gin. Duidelijk jeneverbessen in combinatie met de juiste kruiden en citrus tonen. Een echte London Dry gin gemaakt voor mensen met knowhow. Prepareer uzelf een heerlijke Gin Tonic en geniet van het verkwikkende effect van de tonic. Voor alle Caribbean liefhebbers presenteert men BelRoy's rum, een originele blend van verschillende gekende rum producenten. Een bijzonder aroma dat enige tijd vraagt om te doorgronden, mild in zoetheid en onwaarschijnlijk verrassend in de afdronk. Keuze genoeg als u het ons vraagt. Probeer u liever eerst alles kom dan naar ons gezellig winkeltje, dan geven we u alle details. Tot snel bij Drankenwereld!

Celebrate your moment and drink BelRoy's


Gin Tonic

Iordanov Vodka

Iordanov Vodka

Only for winners