• gratis verzending vanaf €100,- *
  • meest unieke assortiment
  • snelle verzending
  • drankenkennis
 

Agwa de Bolivia

Agwa de Bolivia is een Nederlandse likeur die  gemaakt wordt met echte Boliviaanse coca bladeren van planten die 2000 meter boven zeeniveau worden geplukt. Door de luchtdruk worden de blaadjes van de cocaplanten niet zo groot en zijn ze fijner van smaak en textuur. Na de manuele oogst worden de bladeren (bewaakt door soldaten) getransporteerd naar Amsterdam waar ze gedistilleerd worden.  Dankzij de distillatie worden alle extracten van de blaadjes gewonnen en verzameld. Behalve Boliviaanse coca bladeren bevat Agwa de Bolivia ook Guarana uit het Amazonen woud, Argentijnse Black Mountain thee en Koreaanse Ginseng. De combinatie van al deze geneeskrachtige botanicals geeft een onwaarschijnlijk originele smaak die zorgt voor een unieke beleving. Agwa de Bolivia of vaak ook wel AGWA genaamd heeft een unieke complexe smaak waarbij bitterheid en zoetheid elkaar mooi aanvullen. Dankzij intense maceratie volgt de distillatie waarbij de aroma's netjes worden over gedragen wat resulteert in een verrassende groene likeur zoals we niet gewoon zijn.

In totaal gebruikt men voor Agwa de Bolivia 37 verschillen soorten botanicals. Agwa de Bolivia is goedgekeurd door het voedselagentschap en bevat dezelfde stoffen als die men voor coca cola gebruikt. De cocaïne alkaloïden werden tijdens een speciaal proces verwijdert, u hoeft zich dus negens zorgen om te maken. Agwa de Bolivia is verantwoord om te consumeren en leuk om mee te experimenteren in verschillende cocktails en combinaties met mixers. Agwa de Bolivia won al verschillende prijzen waaronder zilver op de San Francisco World Spirits Competition. Voor de combinatie met stimulerende frisdranken werd een speciaal glaasje ontwikkeld waardoor de twee dranken leuk gescheiden blijven en pas samenkomen op het moment als je ervan drink.

Naar de gewone AGWA is er ook de Agwa XO, een unieke blend met 8 jaar oude rum wat een unieke smaakbeleving geeft. Duidelijke rum tonen met een vernieuwende verrijking dankzij de kruiden van AGWA. Lekker om puur met wat ijs te degusteren alsook in de mix met een gewenste frisdrank. De XO van AGWA blijft een likeurachtige drank met exotische invloeden.

De absolute top bij Agua de Bolivia is zonder enige twijfel de Cocablue. Voor de Cocablue worden enkel de fijnste en kleinste blaadjes geselecteerd. Na 5 keer distilleren worden er zeer gelimiteerd genummerde flessen vrij gegeven die gebotteld worden op 55,5% ABV (alcohol by volume) of 111 PROOF. De Cocablue  is een ultra premium spirit waar je van geniet met kleine slokjes.  Ook voor de Cocablue worden in totaal 37 verschillen soorten botanicals gebruikt die allemaal werden goedgekeurd door het voedselagentschapen. De presentatie van de fles is adembenemend en scharniert mooi open waardoor de flessen fles zich vrij geeft aan het oog. Je moet het geproefd hebben om het te geloven...


Gin Tonic

Iordanov Vodka

Iordanov Vodka

Only for winners