• gratis verzending vanaf €100,- *
  • meest unieke assortiment
  • snelle verzending
  • drankenkennis
 

19 Crimes Wine

19 Crimes is voorlopig exclusief in twee varianten beschikbaar bij Drankenwereld. Naast het feit dat dit heerlijke rode wijnen zijn is het vooral de sprekende etiketten die iedereen met verbazing de mond doet openvallen. Momenteel zijn er slechts twee varianten beschikbaar voor de Benelux. Er bestaat ook een witte variant van de Chardonnay druif die gewoon te populair is en in te kleine hoeveelheid beschikbaar is waardoor deze Europa zelfs niet bereikt.

De 19 Crimes red wine komt uit het Zuidoosten van Australië en wordt hoofdzakelijk gemaakt met de Shiraz druif en aangevuld met Cabernet Sauvignon. Het resultaat is een prachtige volle rode wijn die perfect 'op dronk' gelanceerd wordt zodat u daar direct van kunt genieten. De 19 Crimes red wine is toegankelijk met intense aroma's van rood fruit zoals bramen, kersen en bosbessen. Aangevuld met aroma's van vanille, crème brulée en natuurlijk hout door de lagering op de vaten. Taninnes die in verhouding zijn met vlagen van donkere chocolade. Ideaal bij rood vlees en wild en stoof potjes.

De 19 Crimes The Banished Dark Red Wine is een top wijn uit Zuid Australië van het huis Penfolds, reeds een ware gevestigde waarde sinds 1844. Naast het Magill Estate bezitten zij ook de Koonunga Hill wijngaard. Intense rode wijn met een sterk goed bewaarpotentieel. Dankzij druppel irrigatie op de heuvelige rode aarde is de wijnbouw hier perfect mogelijk. De Barosso Valley is met ruim 15.000 hectare het grootste wijngebied van Australië.

The Banished Dark Red Wine is een blend van Shiraz en Grenache druiven die na de persing rijpt op eiken vaten. Intense diepgaande aroma's van chocolade, vanille, rode vruchten die worden versterkt dankzij tonen van specerijen zoals kaneel en kruidnagel. Ideale rode wijn bij rood vlees, blauwschimmelkazen en stoofschotels.

Over de labels raken we gewoon niet uitgepraat: dankzij de ontwikkelde App '19 Crimes' is uw smartphone in staat om het label van de wijn als het ware tot leven te brengen en dit zowel voor Iphone gebruikers als Android.  Nooit eerder vertoond en absoluut trend bepalend voor de drankensector. Het sprekende label verteld een verhaal en verwijst naar een lijst van 19 misdrijven in het achttiende eeuwse Verenigd Koninkrijk. Indien je veroordeeld werd voor één van de misdrijven op die lijst, dan werd je niet gedood door ophanging maar dan zette men je op de boot naar Australië om daar een nieuw leven op te bouwen. Dit was het punishment by transportation. Indien je de lange boottocht overleefde (wat niet vanzelfsprekend was) wachtte een nieuwe wereld en kon je meehelpen aan het bouwen van een nieuw land. De 19 Crimes wijn is een herinnering aan de regels die deze criminelen overtraden en de nieuwe cultuur die ze bouwden in Australië. Een geniaal stukje marketing gekoppeld aan een pracht product.


Gin Tonic

Iordanov Vodka

Iordanov Vodka

Only for winners