Fast shipping
Bezig met laden...

Antwerpse dranken

Filteren  
Categorie  
Soort  
Smaak  
Land  
Merk  
Prijs  
Af en toe is het fijn om optimaal van het leven te genieten. Daar hoort dan natuurlijk lekker eten bij, maar ook heerlijke dranken. Dranken waarvan je smaakpapillen echt een optimale boost krijgen. Je geniet optimaal met unieke Antwerpse dranken.

Wat zijn Antwerpse dranken?

De stad Antwerpen kent een rijke geschiedenis, een prachtige architectuur en veel bezienswaardigheden. Meerdere beroemde drankjes komen uit Antwerpen of zijn een ode aan de stad.

Maar wat zijn dan de populairste Antwerpse dranken en wat maakt ze zo bijzonder? We bespreken de unieke eigenschappen van de populairste Antwerpse dranken.

Antverpia

Het merk Antverpia is al een tijdje actief binnen de branche. Het merk is op markt gebracht door de beroemde voetballer Toby Alderweireld. Hij is altijd trots geweest op de stad en de liefde wil hij delen met de hele wereld. De dranken van Antverpia staan bekend om hun verfijnde en unieke smaak. Na enkele slokken herken je meteen wat je drinkt en je voelt je direct verbonden met de Antwerpse cultuur... en die voel je ook terug in de unieke fles!

Elixir d'Anvers

Elixir d'Anvers is opgericht in 1870 en is sinds die tijd altijd gestaag gegroeid. Tegenwoordig is het een gerenommeerd merk onder drankliefhebbers. Dranken van dit merk gaan zelfs de grens over en ze worden onder andere gedronken in Japan, China en zelfs Nieuw-Zeeland. Het merk hecht veel waarde aan authenticiteit en dat is terug te zien aan het productieproces. Ze werken nog steeds met de authentieke ketels en ook de ingrediënten komen nog uit dezelfde streek. De dranken van dit merk hebben een positief effect op de spijsvertering en om die reden worden ze vooral na de maaltijd gedronken.

Belvedere Antwerp

Ben je een echte liefhebber van vodka? Ga dan voor Belvedere Antwerp. De flessen vodka van dit merk zijn vier keer gedistilleerd voor een ultieme smaakoptimalisatie. De drank is bovendien lekker zuiver en tegelijkertijd ziet de fles er ook prachtig uit. Dranken van Belvedere zijn niet alleen erg lekker, maar tegelijkertijd dragen ze qua stijl bij aan de esthetiek van een ruimte.

Geef Antwerpen cadeau!

Het is natuurlijk leuk om zelf te genieten van de heerlijke dranken, maar tegelijkertijd is het ook leuk om een Antwerpen cadeau te geven. Veel mensen vinden het immers lastig om met een uniek cadeau aan te komen. Met een heerlijke Antwerpse drank laat je duidelijk zien dat je om een ander geeft. Je toont daarmee aan dat je op de hoogte bent van zijn of haar wensen.

Antwerpse dranken kun je ook bij verschillende gelegenheden geven. Misschien is een goede vriend van je recentelijk geslaagd. Verras hem met heerlijke drank uit de leukste stad van België en neem gezamenlijk enkele glazen. Natuurlijk kun je het ook als verjaardagscadeau geven of wanneer iemand recentelijk is verhuisd. Dan kun je de nieuwe drankkamer direct voorzien van kwaliteitsdranken!

De voordelen van Drankenwereld

Antwerpse dranken bestellen bij Drankenwereld? Goed idee! We hebben een ruim aanbod en een grote voorraad. Heb je dus snel een heerlijke fles Antverpia nodig? Of wil je een goede vriend verassen met een giftbox? Bestel dan voor 15:00 en dan wordt de fles dezelfde dag nog verzonden!

We hebben verschillende dranken op voorraad en met ons handige filtersysteem kun je effectief zoeken. Filter bijvoorbeeld op je favoriete dranksoort en kijk ook direct welke smaak bij je wensen past. Weet je bijvoorbeeld dat een kennis van je van kruidige dranken houdt? Dan kun je dit simpelweg aanvinken en vervolgens weergeeft onze webshop alle dranken met die specifieke smaak. Je vindt onze dranken in verschillende prijsklassen. Heb je een specifiek budget? Geef dan de prijsrange aan en zoek effectief.